Αποστολές - Επιστροφές

Παραδόσεις

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται σε όλη την Ελλάδα μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, με το ανάλογο κόστος μεταφορικών.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ή για λόγους ανωτέρας βίας για τους οποίους δεν θα είμαστε υπεύθυνοι.Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά την παραγγελία σας, με βάση τα παραγγελθέντα προϊόντα.


Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος συμπληρώστε τη φόρμα και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Στη περίπτωση κατά την οποία η επιστροφή σας δεν αφορά λάθος της εταιρείας, αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος


Επιστροφή χρημάτων

Έχετε το δικαίωμα στο διάστημα αυτό να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό σας η οποία και θα πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις λάβουμε το προϊόν μαζί με την απόδειξη αγοράς το οποίο θα σας έχουμε αποστείλει και το οποίο θα πρέπει να είναι στην κατάσταση στην οποία σας το αποστείλαμε και να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή ανοιχθεί ή να μην έχει άλλες εμφανείς φθορές. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αποκλειστικά μέσω τραπέζης, σε λογαριασμό που προκύπτει ως κύριος δικαιούχος ο συναλλασσόμενος. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή αποστολής λάθους προϊόντος, παρέχεται η δυνατότητα πλήρους επιστροφής χρημάτων (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η επιστροφή των χρημάτων αφορά αποκλειστικά στην αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος (μη συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής).


Αντικαταστάσεις προϊόντων

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε, είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός) είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός  ή για κάποιο άλλο λόγο που μπορείτε να συμπληρώσετε στο έντυπο (επιλογή Αλλαγή στο Έντυπο Επιστροφής).


Διαδικασία επιστροφής ενός προϊόντος

Από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να αποφασίσετε αν θα το επιστρέψετε. Σε περίπτωση επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας ή ενός μέρους αυτής, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.

Σας επισημαίνουμε ότι όταν μας επιστρέφετε ένα προϊόν πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και την επιθυμία σας για αλλαγή,  ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν και με ακρίβεια.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:


ΒΕΡΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Μοναστηρίου 435

56334 Ελευθέριο, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

ΤΗΛ: +30 2315005346

Email: info@jlmpro.gr


Σημείωση:


*Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας τις εναλλακτικές επιλογές.

*Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση, να είναι στην συσκευασία παράδοσης καθώς και να μην λείπει κανένα απο τα υλικά συσκευασίας (ζελατίνες, καπάκια κτλ.)

*Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του.