Δελτίο τύπου Φεβρουάριος 2022

Δελτίο τύπου Φεβρουάριος 2022

Δελτίο τύπου Φεβρουάριος 2022

22/02/2022

Δελτίο Τύπου για Άμεση Δημοσίευση Φεβρουάριος 2022

Ο Steve Scott, ιδρυτής της SimplyDiag διορίστηκε ως Πρεσβευτής της μάρκας της JLM

Ο Steve Scott AAE MIMI, Ιδρυτής και Διευθυντής του Δικτύου SimplyDiag έχει γίνει παγκόσμιος πρεσβευτής της μάρκας της JLM Lubricants. Ο Steve ενώνεται με τον Darren Darling, ιδρυτή του The DPF Doctor Network για την προώθηση του εμπορικού σήματος της JLM. Μιλώντας για την συνάντηση, ο Steve είπε: "Είναι τιμή μου που μου ζητήθηκε να γίνω πρεσβευτής μάρκας για την JLM Lubricants. Είμαι πολύ παθιασμένος υπέρμαχος του κλάδου και έχοντας χρησιμοποιήσει προϊόντα JLM για πολλά χρόνια, μπορώ ειλικρινά να πω ότι λειτουργούν! Ως προμηθευτής πρώτης βαθμίδας, η JLM δεν περιορίζει τα ενεργά συστατικά και είναι τόσο αφοσιωμένη όσο εγώ όσον αφορά την παροχή αποτελεσμάτων πριν από το κόστος. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι πιο στενά με τον κο Gilbert (ιδρυτή της JLM) και ολόκληρη την οικογένεια της JLM. Τα αμοιβαία οφέλη για την κοινότητά μου στο www.simplydiag.net είναι υπολογίσιμα και ελπίζω να δώσω στα μέλη της κοινότητάς μου (www.simplydiag.net) πρόσβαση στην τεχνική υποστήριξη από την JLM και να ενθαρρύνω τους συνδρομητές και τους ακόλουθούς μου να ασχοληθούν με την JLM και τους διανομείς τους."


Μιλώντας για την παγκόσμια εμβέλεια του δικτύου SimplyDiag, ο Steve είπε: "Είναι στα σχέδιά μου να φέρω ένα ευρύτερο κοινό για την JLM μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης και να ενθαρρύνω περισσότερους μηχανικούς και συνεργεία να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της JLM. Είναι πεποίθησή μου που απορρέει από την εμπειρία χρήσης των προϊόντων JLM, ότι η μάρκα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή ως λύση σε πολλά από τα ζητήματα που βλέπουμε στο συνεργείο σε καθημερινή βάση."


Ο Steve είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα του Darren Darling και αναφέρει: "Ο Darren και εγώ έχουμε συνεργαστεί στενά για αρκετά χρόνια. Μοιραζόμαστε το ίδιο ήθος και πιστεύουμε ολόψυχα στο #StrongerTogether και στην προώθηση της βέλτιστης τακτικής, της ενότητας και της συνεργασίας μεταξύ των εμπορικών σημάτων και των δικτύων μας. Η εξειδίκευση του Darren επικεντρώνεται στο φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF) και στα ντίζελ, ενώ βλέπω ένα ευρύτερο φάσμα οχημάτων, τύπων καυσίμων και εφαρμογών για τη γκάμα προϊόντων της JLM. Μαζί, θα φέρουμε την εξειδικευμένη γνώση και την εμπειρία μας σε ένα ευρύτερο κοινό. Είμαστε το φιλικό και προσιτό πρόσωπο των JLM Lubricants και των πελατών της JLM παγκοσμίως."


Μιλώντας για την απόφασή του να διορίσει τον Steve Scott ως πρεσβευτή της μάρκας JLM, ο κος Gilbert Groot είπε: "Ο Steve είναι ένας από τους καλύτερους τεχνικούς διαγνωστικών στον κόσμο. Έχει τεράστιους διαδικτυακούς ακόλουθους που εκτείνονται πέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο, καθιστώντας τον τον τέλειο σύνδεσμο μεταξύ της JLM και του επαγγελματία μηχανικού σε οποιαδήποτε χώρα."

Add Comment