Δελτίο τύπου Μάρτιος 2022

Δελτίο τύπου Μάρτιος 2022

Δελτίο τύπου Μάρτιος 2022

06/04/2022

Δελτίο Τύπου για Άμεση Δημοσίευση Μάρτιος 2022


Η JLM Lubricants ξεκινά μια παγκόσμια καμπάνια εμπορίου με θέμα «Κίνδυνος επιλογής φθηνών υγρών αναπλήρωσης DPF»Η JLM Lubricants ξεκίνησε μια παγκόσμια καμπάνια που απευθύνεται σε μηχανικούς αυτοκινήτων. Με την υποστήριξη του Darren Darling (ιδρυτή του DPF Doctor Network) και του Steve Scott (ιδρυτή του δικτύου SimplyDiag), η μάρκα αναλαμβάνει δράση ως προς τα φθηνά υγρά αναπλήρωσης DPF όπου να αναφέρει ο Darling: "Έχουμε δει μια αύξηση στα προβλήματα που προκαλούνται από υγρά DPF κατώτερης ποιότητας, λόγω ελάχιστων ή καθόλου ενεργών συστατικών. Με την καταγραφή δεδομένων αυτοκινήτων κατά την αναγέννηση, παρατηρήσαμε μη φυσιολογική συμπεριφορά. Αυτό διορθώθηκε γεμίζοντας ξανά τη δεξαμενή πρόσθετων με υγρό αναπλήρωσης JLM DPF."

Η καμπάνια βλέπει την JLM να συνεργάζεται στενά με διανομείς σε χώρες όπου η αγορά αυτοκινήτων ντίζελ παραμένει ισχυρή. Ο κος Gilbert Groot, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της JLM Lubricants δήλωσε: "Το JLM DPF Refill Fluid είναι η καθολική εναλλακτική λύση υγρού αναγέννησης για το aftermarket. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για όλους τους γνωστούς επί του παρόντος κωδικούς αριθμούς γνήσιων ανταλλακτικών για τους ενδιαφερόμενους κατασκευαστές. Είναι ένα premium προϊόν σε εξαιρετική τιμή, ειδικά σε σύγκριση με την υψηλή τιμή του OEM DPF αναπλήρωσης (ή των υγρών αναγέννησης, όπως συνήθως αναφέρονται μερικά). Όμως τους τελευταίους μήνες η αγορά έχει πλημμυρίσει με πραγματικά φθηνά προϊόντα τα οποία μετά από αυστηρές, ανεξάρτητες δοκιμές τρίτων έδειξαν ότι ενώ έχουν ενεργά συστατικά, είναι σε τόσο μικρή ποσότητα που δεν βοηθούν απολύτως τίποτα στην αναγέννηση του DPF. Η μακροχρόνια χρήση μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο DPF που δεν μπορεί να επισκευαστεί - ανεπιθύμητα νέα για τον οδηγό που πληρώνει μεγάλο λογαριασμό και ο μηχανικός πρέπει να διαχειριστεί μια κακή επιλογή. Αντίθετα, το JLM DPF Refill Fluid περιέχει το υψηλότερο δυνατό ποσοστό ενεργών συστατικών. Αυτό είναι κάτι που ο Darren δείχνει με σαφήνεια και χιούμορ."Σχολιάζοντας τη ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν τα υγρά αναπλήρωσης κατώτερης ποιότητας DPF, ο Steve Scott είπε: "Τα μέλη του SimplyDiag βλέπουν συχνά οχήματα με σφάλματα συστήματος πρόσθετων, χαμηλά επίπεδα υγρού DPF, σφάλματα επικοινωνίας, μπλοκαρισμένα DPF και πολλά άλλα. Χρησιμοποιούμε μόνο προϊόντα πρώτης ποιότητας στις επισκευές μας και το υγρό αναπλήρωσης JLM DPF ταιριάζει απόλυτα. Έχει τις κατάλληλες συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών, που το τοποθετούν στο ίδιο επίπεδο με τις προδιαγραφές υγρών OEM σε 4 τύπους υγρών - κάτι που δεν έχουν ή δεν συμμορφώνονται πάντα οι φθηνότερες μάρκες. Αυτό γίνεται αντιληπτό όταν έχουμε οχήματα που έχουν «αναπληρωθεί» σε άλλα συνεργεία και επααπρογραμματιστεί. Συχνά επιστρέφουν σφάλματα DPF και μπλοκάρουν το DPF μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι μεγάλο πρόβλημα όταν χρησιμοποιούνται προϊόντα κατώτερης ποιότητας, επειδή μπορεί να οδηγήσει σε ταχεία, ανεπανόρθωτη, θερμική βλάβη των συστημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τις θερμοκρασίες DPF."

"Θέλουμε να επικοινωνήσουμε με τους μηχανικούς σχετικά με το γιατί η επιλογή του DPF Refill Fluid είναι ζωτικής σημασίας", δήλωσε ο κος Groot. "Μόνο ένα μπουκάλι του JLM DPF Refill Fluid προσφέρει έως και 110.000 χιλιόμετρα προστασία. Διατηρεί το DPF σε καλή κατάσταση, βοηθώντας τη φυσική αναγέννηση των φίλτρων σωματιδίων σε χαμηλές θερμοκρασίες. Εάν ένας μηχανικός βασίζει την επιλογή του στη χαμηλότερη τιμή, ήρθε η ώρα να το σκεφτείτε δύο φορές."


Add Comment