Δελτίο τύπου Ιούνιος 2022

Δελτίο τύπου Ιούνιος 2022

Δελτίο τύπου Ιούνιος 2022

14/06/2022

Δελτίο Τύπου για άμεση δημοσίευση Ιούνιος 2022

Λάβετε υπόψη σας τη ζημιά στο DPF όταν επιλέγετε υγρά αναπλήρωσης DPF κατώτερης ποιότητας


Για αρκετά χρόνια, η JLM Lubricants μοιράζεται το ασυμβίβαστο μήνυμα παγκοσμίως ότι τα φθηνά υγρά αναπλήρωσης DPF μπορούν να προκαλέσουν μη αναστρέψιμη ζημιά στο DPF. Αυτό οδήγησε χιλιάδες μηχανικούς να εμπιστεύονται το υγρό αναπλήρωσης DPF της JLM, που περιέχει τη μέγιστη δόση ενεργών συστατικών για να διατηρεί το DPF σε καλή κατάσταση λειτουργίας. Δεδομένου του ισχυρού πάρκου αυτοκινήτων ντίζελ στις περισσότερες χώρες, η επιλογή του υγρού αναπλήρωσης DPF είναι σημαντική. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στο σημερινό κλίμα μείωσης του κόστους. Οι μηχανικοί πρέπει να διασφαλίζουν ότι το κόστος συντήρησης του οχήματος και επισκευής διατηρείται εντός λογικών ορίων, εάν οι πελάτες τους θέλουν να παραμείνουν πιστοί και να συνεχίσουν να φέρνουν τα αυτοκίνητά τους στο συνεργείο για τακτική συντήρηση και επισκευή.


“Μπορεί να είναι ακόμα δύσκολο να περάσεις το μήνυμα με τους μηχανικούς ότι πρέπει να επενδύσουν σε ένα προϊόν που κάνει πραγματικά αυτό που λέει στην συσκευασία σε αντίθεση με την επιλογή του φθηνότερου» λέει ο κος Gilbert Groot, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της JLM. «Αυτό συμβαίνει ειδικά όταν τα φτηνά πρόσθετα υγρού αναπλήρωσης DPF καυχιούνται ότι κάνουν ό,τι κάνουν προϊόντα σαν τα δικά μας, αλλά η πιο προσεκτική ανάλυση – ουσιαστικά δοκιμές σε εργαστήριο – αποκαλύπτει ότι περιέχουν ένα κλάσμα των συστατικών που λειτουργούν. Οι ισχυρισμοί τους είναι παραπλανητικοί και ανακριβείς. Δεν είναι κατάλληλα για τον σκοπό. Έτσι, συνεχίζουμε με την αποστολή μας να μοιραζόμαστε το μήνυμα στις 45 χώρες που έχουμε τώρα ισχυρή παρουσία, ότι το JLM DPF Refill Fluid είναι η καθολική εναλλακτική λύση υγρού αναγέννησης για το aftermarket. Εξασφαλίζει ότι τα σωματίδια αιθάλης στο DPF καίγονται σε χαμηλότερη θερμοκρασία, γεγονός που βελτιώνει τη διάρκεια ζωής του φίλτρου σωματιδίων ντίζελ. Και η τιμή είναι επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστική.”


Ο κος Groot δεν είναι ο μόνος που επισημαίνει τα προβλήματα με τα κατώτερα υγρά αναπλήρωσης DPF. Ο κορυφαίος τεχνικός δημοσιογράφος Rob Marshall προειδοποιεί σθεναρά και εναντίον τους σχολιάζοντας: «Παρά την πρόσθετη σύγχηση, τα «υγρά» DPF τύπου Eolys είναι από τα πιο αξιόπιστα. Η χρήση τους δεν διευκολύνουν μόνο την καύση αιθάλης σε μειωμένες θερμοκρασίες, αλλά καταστέλλουν επίσης τη δημιουργία τέφρας. Το να συμβιβάζεσαι με υγρό αναπλήρωσης κατώτερου των προτύπων είναι σχεδόν εξίσου κακό με την απενεργοποίηση ολόκληρου του συστήματος ελέγχου εκπομπών, το οποίο είναι παράνομο σε ορισμένες χώρες. Το σύστημα διαχείρισης DPF θα προσπαθήσει να αντισταθμίσει με συχνότερες ενεργές αναγεννήσεις, αλλά αυτό θα βλάψει όχι μόνο την οικονομία καυσίμου αλλά και το DPF. Η επακόλουθη αύξηση της μόλυνσης του λιπαντικού θα μπορούσε ακόμη και να προκαλέσει μόνιμη ζημιά στον υπερσυμπιεστή και στον κινητήρα. Με τα υγρά αναπλήρωσης DPF, είναι είτε σωστό είτε λάθος, χωρίς μέση λύση.” (#CarTechJourno)


«Αυτό που λέει ο Rob είναι μια πραγματική αφύπνιση για μηχανικούς, συνεργεία και παράγοντες που επηρεάζονται από τα πρόσθετα με βάση τη φθηνή τους αξία», λέει ο κος Groot. «Εάν θέλουν να καταφέρουν να χρησιμοποιούν επιμέρους προϊόντα αντί συγκροτήματος ανταλλακτικών και να επισκευάζουν έναντι αντικατάστασης, πρέπει να επιλέξουν προϊόντα που εκπληρώνουν τις υποσχέσεις τους και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών του οχήματος, σε αυτήν την περίπτωση του DPF. Οι έμπειροι μηχανιοί γνωρίζουν ότι η ποιότητα μετράει και αποδίδει», καταλήγει ο κος Groot.

Add Comment