Δελτίο Τύπου Οκτώβριος 2022

Δελτίο Τύπου Οκτώβριος 2022

Δελτίο Τύπου Οκτώβριος 2022

04/10/2022

Δελτίο Τύπου για Άμεση Δημοσίευση Οκτώβριος 2022

Η JLM Lubricants λανσάρει τα καλύτερα προϊόντα του είδους για αυτόματη μετάδοση

Η JLM Lubricants έχει προσθέσει στον κατάλογο των εμπορικών αξιόπιστων προϊόντων της δύο προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για τη διατήρηση της καλης κατάστασης των αυτόματων κιβωτίων οχημάτων λανσάροντας ένα Automatic Transmission Flush και ένα Automatic Stop Leak and Conditioner. Σηματοδοτεί μια άλλη κίνηση της μάρκας να σχεδιάσει και να παραδώσει τυποποιημένα προϊόντα συνεργείου που οι μηχανικοί μπορούν να επιλέξουν με σιγουριά ως μέρος της επισκευής και της συντήρησης του οχήματος. Και συνάδει με τη στρατηγική της JLM για την παράγωγή προϊόντων που ακολουθούν την φιλοσοφία σημειώνουν τα κουτάκια "Επισκευή, όχι αντικατάσταση" και "Ποιοτικά καθαριστικά προϊόντα για να μην χρειάζονται ανταλλακτικά".

Μιλώντας από τα κεντρικά γραφεία της JLM στο Άμστερνταμ, ο κος Gilbert Groot, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής ανέφερε: "Πολλοί διανομείς μας ζητούσαν να λανσάρουμε αυτά τα προϊόντα λόγω της αυξανόμενης ζήτησης από τους εμπορικούς πελάτες τους. Έτσι, είμαι στην ευχάριστη θέση να φέρω στην αγορά αυτά τα δύο εμπορικά προϊόντα που είναι τα καλύτερα του είδους στην κατηγορία τους. Την τελευταία δεκαετία, τα οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (AT) έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα, αλλά το σύστημα AT πρέπει να συντηρηθεί σωστά. Αν το αγνοήσετε, θα μειώσετε πολλά χρόνια από την αναμενόμενη διάρκεια ζωής ενός οχήματος".

Το Automatic Transmission Flush της JLM είναι η λύση για την κακή ποιότητα αλλαγής ταχυτήτων που εμφανίζεται όταν η λάσπη και άλλοι ρύποι παγιδεύονται στις στενές διόδους υγρού στο σώμα της βαλβίδας πριν κολλήσουν στο φίλτρο.

"Το προϊόν μας δεν έχει επιθετικούς διαλύτες, αλλά αφαιρεί τη βρωμιά, το φιλμ που δημιουργείται και τις εναποθέσεις φθοράς. Είναι επίσης συμβατό με όλα τα υγρά AT", είπε ο Groot. "Το καθαρό αποτέλεσμα είναι βελτιωμένη απόδοση AT και αυξημένη διάρκεια ζωής."

Το δεύτερο προϊόν, το Automatic Transmission Stop Leak & Conditioner διαμορφώνει τις συνήκες στις τσιμούχες και τους δακτυλίους για να σταματήσουν και να αποτρέψουν διαρροές, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του κιβωτίου ταχυτήτων. Οι ισχυροί παράγοντες διασποράς εμποδίζουν επίσης το σχηματισμό λάσπης.

Εξηγώντας την ανάγκη για αυτό το προϊόν, ο κος Groot ανέφερε: "Με την πάροδο του χρόνου το υγρό AT φθείρεται, ειδικά εάν η μετάδοση γίνεται εξαιρετικά ζεστή, λόγω ρυμούλκησης ή έλξης για παράδειγμα. Αυτή η έντονη θερμότητα αναγκάζει το υγρό μετάδοσης να οξειδώνεται ή να διασπάται με αποτέλεσμα το σχηματισμό λάσπης που παρεμποδίζει τη αλλαγή ταχυτήτων. Το μολυσμένο υγρό δεν μπορεί να παρέχει τις σωστές ιδιότητες τριβής για μετάδοση. Αν το αγνοήσετε, το όχημα αρχίζει να αλλάζει ταχύτητες σκληρά και ακανόνιστα. Οι τσιμούχες θα σκληρύνουν επίσης, οδηγώντας σε ρωγμές και διαρροές."

"Αυτά τα προϊόντα είναι ζωτικής σημασίας ως μέρος της συνεχούς επισκευής και συντήρησης, επειδή διατηρούν τα οχήματα στο δρόμο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και σε καλή κατάσταση, με βελτιωμένη οικονομία καυσίμου ως ένα σημαντικό πλεονέκτημα επίσης. Ο μηχανικός έχει να διαδραματίσει βασικό ρόλο στην εκπαίδευση των πελατών σχετικά με τη σημασία ενός υγιούς συστήματος AT. Όταν εμπιστεύονται την JLM, έχουν απόλυτη ηρεμία ότι με αυτόν τον τρόπο επιλέγουν πραγματικά τους καλύτερους", κατέληξε ο κος Groot.

Add Comment