Δελτίο Τύπου Δεκέμβριος 2022

Δελτίο Τύπου Δεκέμβριος 2022

12/12/2022

Δελτίο Τύπου για άμεση δημοσίευση Δεκέμβριος 2022Το Συνέδριο της JLM Lubricants καλωσορίζει το παγκόσμιο κοινό

Διανομείς από τόσο μακριά όπως η Αυστραλία, η Παλαιστίνη, η Γκάνα και οι ΗΠΑ παρακολούθησαν το συνέδριο της JLM Lubricants που φιλοξενήθηκε στην Ολλανδία - την έδρα του κατασκευαστή. Το «Μεγαλώνουμε Μαζί» ήταν το κύριο θέμα.

Οι βασικοί ομιλητές περιλάμβαναν τον Darren Darling, ιδρυτή του DPF Doctor Network και μακροχρόνιο πρεσβευτή της μάρκας JLM. Ο Darren συζήτησε τα προϊόντα JLM που χρησιμοποιεί στο συνεργείο του και έδωσε στους αντιπροσώπους μια πρόγευση πριν από την κυκλοφορία σε ηλεκτρονική εκπαίδευση για προϊόντα JLM που αναπτύχθηκαν πρόσφατα, για τους διανομείς της JLM και τους πελάτες τους. Η διεθνής αρθρογράφος, κορυφαία σε πωλήσεις σε θέματα μάρκετινγκ Dee Blick παρουσίασε ένα masterclass για το πώς οι διανομείς θα μπορούσαν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους στο JLM το 2023, ενώ ο Mark Hoff και η Sabrina Pace μίλησαν για τη σημασία των διαδικτυακών πωλήσεων και την ύπαρξη ισχυρής παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το συνέδριο ήταν επίσης μια ευκαιρία για τον πρόσφατα ενταγμένο διευθυντή διεθνών πωλήσεων της JLM, Jeroen Schutz να συστηθεί στο κοινό και να δώσει μια εικόνα για τη λαμπρή καριέρα του.

«Είχαμε τη μεγαλύτερη προσέλευση μέχρι σήμερα», δήλωσε ο Gilbert Groot, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της JLM. «Ήταν φανταστικό το γεγονός ότι σε διάστημα δύο ημερών μπορούσαμε να μοιραστούμε το όραμά μας για τη μάρκα και να συζητήσουμε λεπτομερώς την ευκαιρία που έχει κάθε διανομέας της JLM να ανεβάσει την επιχείρησή του στο επόμενο επίπεδο με τα εμπορικά αξιόπιστα προϊόντα μας - υποστηριζόμενη φυσικά από το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις μας υποστήριξη. Ήταν πραγματικά ιδιαίτερο που πολλά μέλη του DPF Doctor Network όχι μόνο παρευρέθηκαν ως καλεσμένοι μας, αλλά μίλησαν και στο κοινό μας. Σε αυτό που αποδείχτηκε εξαιρετικά δημοφιλές, μίλησαν για το γιατί χρησιμοποιούν τα προϊόντα JLM για σέρβις και επισκευές και πώς προωθούν την επωνυμία μας στους πελάτες τους. Οι DPF Doctors Barry Lawson και Keith Shanahan πλαισιώθηκαν από τους Jeanette και Alan Landale, νικητές του βραβείου Συνεργείο της Χρονιάς 2022 και παρεμπιπτόντως 100α μέλη του δικτύου DPF Doctor του Darren. Όταν οι κορυφαίοι τεχνικοί είναι θαυμαστές της εμπορικής μάρκας και μάλιστα ολόκληρης της γκάμας των προϊόντων σας, κάνει αυτές τις συζητήσεις με τεχνικούς σε όλο τον κόσμο πολύ πιο θετικές και παραγωγικές».

Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, οι σύνεδροι έλαβαν μια μέρα στο Van Amersfoort Racing, το πρώτο «σπίτι» τεσσάρων παγκοσμίου φήμης οδηγών -Max Verstappen, Jos Verstappen, Charles Leclerc και Mick Schumacher.

«Τα σχόλια από τους διανομείς και τους VIP καλεσμένους μας ήταν συντριπτικά θετικά και τώρα ξεκινά η σοβαρή δουλειά, δηλαδή η μετατροπή του πλούτου των εξαιρετικών ιδεών, προθέσεων και σχεδίων πωλήσεων σε πράξη», κατέληξε ο κος Groot.


JLMPro.gr
Μοναστηρίου 435
56334 - Κορδελιό Θεσσαλονίκης
2310546549Σημείωση για τον συντάκτη: Η JLM Lubricants ιδρύθηκε το 2010, με έδρα την Ολλανδία, είναι μια παγκόσμια μάρκα που σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα πρόσθετων καυσίμων και λιπαντικών υψηλής ποιότητας για τη δευτερογενή αγορά αυτοκινήτων. Τα πρόσθετα προϊόντα επίλυσης προβλημάτων της JLM έχουν αναπτυχθεί κυρίως για τον επαγγελματία μηχανικό, που εργάζεται σε ένα περιβάλλον που βασίζεται ολοένα και περισσότερο στη διάγνωση.

Add Comment