3 νέα προϊόντα σύντομα διαθέσιμα για την Ελληνική αγορά

3 νέα προϊόντα σύντομα διαθέσιμα για την Ελληνική αγορά

3 νέα προϊόντα σύντομα διαθέσιμα για την Ελληνική αγορά

14/04/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Απρίλιος 2021

Η JLM ανταποκρίνεται στην εμπορική ζήτηση με 3 νέα προϊόντα σύντομα διαθέσιμα για την Ελληνική αγορά!

Σταθερά προσανατολισμένοι στην αποστολή τους να εισαγάγουν νέα και βελτιωμένα προϊόντα για τον επαγγελματία μηχανικό, η JLM έχει κυκλοφορήσει τρία νέα προϊόντα: ένα πολλαπλό σπρέι, ένα στεγανοποιητικό διαρροών λιπαντικού κινητήρα και ένα λιπαντικό για χαλάρωση και ευκολότερη εξαγωγή μπουζί / μπεκ ψεκασμού.


Μιλώντας για τη χρονική συγκυρία παρουσίασης αυτών των νέων προϊόντων, ο κος Gilbert Groot, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος είπε: "Οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν οι πιο απαιτητικοί που έχουν καταγραφεί ποτέ και ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν έχει ξεφύγει από τις επιπτώσεις του καθολικού κλεισίματος και της πανδημίας. Έχουμε δει τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων να πέφτουν, οι ιδιοκτήτες οχημάτων να καθυστερούν το σέρβις και τα υπάρχοντα αυτοκίνητα να παραμένουν στο δρόμο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με οδήγηση σε μικρές αποστάσεις ως επί το πλείστον. Γνωρίζαμε από τα σχόλια των διανομέων ότι υπήρχε πραγματική ανάγκη για αυτά τα τρία προϊόντα, επειδή όχι μόνο καλύπτουν τις απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών τους αυτήν τη στιγμή, αλλά είναι επίσης προϊόντα που θα αντέξουν σε βάθος χρόνου - ανεξάρτητα από τις οικονομικές και οδηγικές συνθήκες. Για παράδειγμα, με το Engine Oil Stop Leak, διαθέτουμε ένα προϊόν που εξυπηρετεί τη γήρανση του πάρκου αυτοκινήτων. Όχι μόνο σταματά και στεγανοποιεί τις διαρροές λαδιού κινητήρα σε μία εφαρμογή, αλλά μειώνει επίσης τον μπλε καπνό καυσαερίων εκπομπών και μπορεί να αναμειχθεί με όλα τα λιπαντικά κινητήρα. Επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτοκίνητα βενζίνης, ντίζελ, υβριδικών, υγραερίου και NPV, είναι απαραίτητο προϊόν για κάθε μηχανικό. Αυτό που βλέπουμε σε όλο τον κόσμο είναι ότι οι ιδιοκτήτες οχημάτων αναζητούν από τον μηχανικό τους αξιόπιστες, γρήγορες και χαμηλού κόστους επισκευές. Αυτό το προϊόν απευθύνεται  σε παλαιότερα οχήματα, πιο ευαίσθητα σε διαρροές λιπαντικού με έμφαση στην επισκευή, χωρίς αντικαταστάσεις."


Με το Multi Spray (το οποίο μεταξύ των πλεονεκτημάτων του καθαρίζει, λιπαίνει, προστατεύει και διαλύει / αποτρέπει τη σκουριά) τα χημικά JLM αναγνωρίζουν ότι εισέρχονται σε μια ώριμη αγορά με κυρίαρχες μάρκες. Ωστόσο, μπαίνοντας σε αυτό το χώρο, ο κος Groot δηλώνει ότι ανταποκρίνονταν στη ζήτηση από τους πελάτες. "Τα σχόλια από τους διανομείς μας ήταν ότι ιδιαίτερα οι μηχανικοί έψαχναν για ένα JLM αντίστοιχο του ηγέτη της αγοράς. Το Multi Spray μας είναι ισοδύναμο όσον αφορά τη σύνθεση και την ευκολία παράδοσης με τον έξυπνο σχεδιασμό εύκαμπτου σωλήνα και ψεκασμού", λέει ο κος Groot. "Δεν ήταν ποτέ θέμα το αν θα εισέλθουμε σε αυτήν την αγορά, αλλά το πότε. Και τώρα είναι η ώρα. Είχαμε μια μεγάλη λίστα αναμονής από αρκετές χώρες, η οποία αποτελεί απόδειξη της αυξανόμενης αναγνώρισης για το εμπορικό σήμα μας ως ηγέτη της αγοράς."


Με το Injector Loosener JLM αναφέρει ότι "παρέχουν μια σωτηρία για τους εγχυτήρες που διαφορετικά θα έπρεπε να διαλυθούν". Το ισχυρό φαινόμενο ψύξης (μέγιστο -40 βαθμοί Κελσίου) προκαλεί μικρορωγμές που απελευθερώνουν τον δεσμό μεταξύ του εγχυτήρα και του κινητήρα για να επιτρέψουν την αποσυναρμολόγηση χωρίς να σπάσει. "Δεν συμβαίνει πάντα ότι ένας κολλημένος εγχυτήρας προορίζεται να τρυπηθεί", λέει ο κος Groot. "Με αυτό το προϊόν, το κολλημένο μπεκ ψεκασμού ή μπουζί μπορεί να χαλαρώσει, αλλά αν είναι αδύνατο να εξαχθεί, γνωρίζει ο μηχανικός ότι έχει κάνει ότι είναι δυνατό πριν καταφύγουν σε τρύπημα. Η έμπνευσή μας για αυτό το προϊόν ήταν στο πίσω μέρος της παγκόσμιας αντίδρασης στο GDI Cleaner μας. Οι μηχανικοί το ζητούσαν ως φυσικό συνεργάτη. Τα δύο συμβαδίζουν ως μέρος της εργαλειοθήκης του σύγχρονου μηχανικού. Και ο ιδιοκτήτης οχήματος δεν έχει το κόστος να πληρώσει το λογαριασμό για έναν νέο εγχυτήρα."

"Παραμένουμε σταθερά αφοσιωμένοι στον επαγγελματία μηχανικό στις 40 χώρες όπου χρησιμοποιούνται τα προϊόντα μας. Η αποστολή μας είναι να καινοτομούμε, να βελτιώνουμε και να αντιδρούμε χωρίς καθυστέρηση όταν μπορούμε να δούμε μια επιτακτική ανάγκη να επιστρέψουμε στον σχεδιασμό. Αυτά τα τρία προϊόντα είναι η κορυφή του παγόβουνου με περισσότερα να ακολουθούν στο δεύτερο τρίμηνο", καταλήγει ο κος Groot.


Add Comment