Νέο προϊόν J03190 JLM Direct Injection Valve Cleaner (σπρέι)

Νέο προϊόν J03190 JLM Direct Injection Valve Cleaner (σπρέι)

Νέο προϊόν J03190 JLM Direct Injection Valve Cleaner (σπρέι)

21/09/2021

Δελτίο Τύπου για Άμεση Δημοσίευση (21/9/2021)

Η JLM Lubricants εγκαινιάζει το Direct Injection Valve Cleaner για βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες, GDI και υβριδικούς κινητήρες
.


Η JLM Lubricants, η παγκόσμια μάρκα που εδρεύει και διατηρεί την παραγωγική μονάδα της στην Ολλανδία, πρόσθεσε στο κατάλογό της άλλο ένα αξιόπιστο εμπορικό προϊόν υψηλής ποιότητας, το καθαριστικό βαλβίδων άμεσου ψεκασμού (J03190) - προϊόν σχεδιασμένο για βέλτιστη χρήση με το υπάρχον JLM Gasoline Direct Injector Cleaner.


Μιλώντας από την έδρα της JLM Lubricants στο Άμστερνταμ, ο ιδρυτής της JLM και διευθύνων σύμβουλος κος Gilbert Groot ανέφερε: «Αυτό το προϊόν λειτουργεί σε κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, GDI και υβριδικών. Ωστόσο, αναμένουμε ότι η μεγαλύτερη ζήτηση θα είναι για κινητήρες GDI επειδή καθαρίζει σχολαστικά τα στελέχη και τις έδρες των βαλβίδων χωρίς να απαιτείται λύσιμο του κινητήρα. Καθαρίζει επίσης με ασφάλεια τον θάλαμο καύσης και την επιφάνεια του εμβόλου. Αυτό το προϊόν διαφέρει από το σπρέι καθαρισμού εισαγωγής EGR Cleaner JLM λόγω του ph του. Εκτός από διαλύτες, το προϊόν έχει αλκαλική βάση με επιφανειοδραστικές ουσίες. Ως αποτέλεσμα, οι εναποθέσεις άνθρακα που συσσωρεύονται στις βαλβίδες, τις κυλινδροκεφαλές και τα μπεκ χαλαρώνουν γρηγορότερα και αφαιρούνται ευκολότερα από άλλα προϊόντα που έχουν 100% διαλύτη. »


«Όπως γνωρίζουμε, με τους κινητήρες GDI μικρές ποσότητες βρωμιάς από τον αέρα εισαγωγής μπορούν να συσσωρευτούν στις βαλβίδες σε απόσταση μόλις 8.000 χιλιομέτρων οδήγησης. Στα πιο ακραία του αν αφεθεί ανεξέλεγκτο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θραύση επικαθήσεων σωματιδίων άνθρακα και τρύπημα στον καταλυτικό μετατροπέα. Αλλά πριν από αυτό, οι εναποθέσεις άνθρακα μπορούν να προκαλέσουν προανάφλεξη, τραχιά εκκίνηση και τραχύ ρελαντί, ακόμη και φθαρμένα μπουζί. Με το νέο μας συμπυκνωμένο διαλύτη και απορρυπαντικό καυσίμου, τα υπολείμματα εναποθέσεων άνθρακα στις βαλβίδες εισαγωγής διαλύονται πιο γρήγορα και αφαιρούνται ευκολότερα. Ο κινητήρας αποκαθίσταται για σωστή λειτουργία με σωστή ροή αέρα.»

"Με το GDI Cleaner που καθαρίζει το εσωτερικό και το ακτοφύσιο του μπεκ, αποκαθιστώντας την οικονομία καυσίμου και μειώνοντας τις εκπομπές ρύπων, προσφέρουμε τώρα τον τέλειο συνδυασμό φόρμουλας υψηλής ποιότητας για να διατηρήσουμε τους κινητήρες GDI καθαρούς και να αποδίδουν στις υψηλότερες προδιαγραφές τους. Ο οδηγός δεν χρειάζεται να αφήσει τη συσσώρευση εναποθέσεων άνθρακα να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα.»

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της JLM. Η συσκευασία περιέχει 12 τεμάχια.

Add Comment