Δελτίο Τύπου Δεκέμβριος 2021

Δελτίο Τύπου Δεκέμβριος 2021

Δελτίο Τύπου Δεκέμβριος 2021

15/12/2021

Δελτίο Τύπου για Άμεση Δημοσίευση Δεκέμβριος 2021

Και οι νικητές είναι…

Το εντυπωσιακό Circuit Zandvoort στην Βόρεια Ολλανδία, έδρα του Ολλανδικού Grand Prix της Formula 1, ήταν ο χώρος για τη δεύτερη τελετή απονομής των βραβείων διανομέων της JLM Lubricants.

Παρόλο που οι ισχύοντες περιορισμοί σήμαιναν ότι πολλοί διανομείς της JLM συμμετείχαν στην εκδήλωση διαδικτυακά, ορισμένοι κατάφεραν να παρευρεθούν με φυσική παρουσία συμπεριλαμβανομένου του Darren Darling, του πρεσβευτή της μάρκας JLM και ιδρυτή του DPF Doctor Network. Τα βραβεία για απονομή περιλάμβαναν: Καλύτερης καμπάνιας μάρκετινγκ, κορυφαίων πωλήσεων, προσωπικότητας διανομέα της χρονιάς και Superstar στα Social Media. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα VIP σαλόνια με φόντο ένα συναρπαστικό σκηνικό αυτοκινήτων που έτρεχαν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού. Συνολικά απονεμήθηκαν 11 βραβεία. Η Digiparts, ο διανομέας της JLM για την Ελλάδα κέρδισε το Ειδικό Βραβείο JLM – ένα πρόσφατα δημιουργημένο βραβείο για την αναγνώριση ενός διανομέα που έχει εργαστεί σκληρά για να προωθήσει την JLM σε μια δύσκολη περίοδο αποκλεισμού, ενώ παράλληλα έκανε το επιπλέον μίλι στην επικοινωνία του με τα κεντρικά γραφεία της JLM.

Μιλώντας για τα βραβεία, ο κος Gilbert Groot, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της JLM Lubricants, δήλωσε: "Ξέραμε ότι θα ήταν μια πρόκληση να ολοκληρώσουμε τη φετινή τελετή των βραβείων, επειδή είχαμε ένα μεγάλο κοινό που συντονιζόταν στο διαδίκτυο καθώς και μια μικρή συγκέντρωση φυσικών παρουσιών. Έτσι, τα γυρίσματα και η αλληλεπίδραση έπρεπε να είναι της απόλυτης ποιότητας. Όμως, αν κρίνουμε από τα σχόλια της ημέρας και από τότε, πετύχαμε να τα καταφέρουμε. Αυτά τα βραβεία τιμούν εκείνους τους διανομείς της JLM που έχουν κάνει πραγματικά το παραπάνω μίλι όσον αφορά την αύξηση των πωλήσεών τους στην JLM και την πλήρη εκμετάλλευση όλων των υλικών μάρκετινγκ και της υποστήριξης που τους προσφέρουμε. Ο Αντώνης Γούλας, το πρόσωπο της Digiparts Greece έχει εργαστεί πολύ σκληρά για να προωθήσει ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων της JLM σε υπάρχοντες και νέους πελάτες στην Ελλάδα. Πολλά μέλη της ομάδας των Κεντρικών Γραφείων μας τον συνέστησαν όταν συζητούσαμε αυτό το βραβείο και ποιος θα έπρεπε να το κερδίσει."

Οι παρευρισκόμενοι στη ζωντανή εκδήλωση έλαβαν ένα συναρπαστικό απόγευμα που περιελάμβανε αγώνες στους προσομοιωτές της F1 και μια προσομοίωση αλλαγής ελαστικού, με αποκορύφωμα μια φωτογράφιση στο βάθρο με όλους να φορούν ένα σκούφο JLM.
"Είναι όλο και πιο πάνω για την JLM και τη στενή μας οικογένεια διανομέων. Σε αυτή που ήταν η πιο δύσκολη χρονιά που έχει καταγραφεί, καταφέραμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και αυτό δεν είναι κακό επίτευγμα", δήλωσε ο κος Groot.

Επικοινωνήστε μαζί μας για εικόνες και περισσότερες πληροφορίες.

Η ομάδα της JLMPro


Add Comment